Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
„Ādažu čipsi” paplašina „EGO” čipsu sortimentu
Publicēts 21. maijā, 2010.
Latvijā populārāko kartupeļu čipsu "Ādažu čipsi" ražotājs paplašinājis „EGO” čipsu sortimentu, piedāvājot jaunus „EGO” čipsus ar krējuma un zaļo lociņu garšu.

„Ādažu čipsi” ražotā „EGO” čipsu līnija ir viens no veiksmīgākajiem uzņēmuma produktu konceptiem, kas pirms gada, ienākot tirgū, strauji iekarojis klientu uzticību.

„Ir tikai likumsakarīgi, ka gadu pēc „EGO” čipsu parādīšanās veikalu plauktos, jau iecienītajām garšām pievienojas trešā - krējuma un zaļo lociņu garša. Ņemot vērā, ka šī garša nemainīgi ierindojas starp Latvijas pircēju iecienītajām izvēlēm, uz jaunā produkta perspektīvām tirgū raugāmies ar pamatotām cerībām,” informē Kristīne Mālniece, AS Latfood mārketinga direktore.

"EGO" čipsos sāls daudzums ir mazāk nekā 1.2g uz 100g čipsu, kas “EGO” čipsus padara par mazsālītākajiem un ar garšu bagātākajiem kartupeļu čipsiem Latvijā. Vienlaikus, "EGO" čipsu šķēlītes ir īpaši plānas, kas tās padara kraukšķīgākas un ēšanas laikā ļauj daudz labāk izjust čipsu spilgto garšu. Pircēju ērtībai „EGO” čipsiem ir ērts un inovatīvs iepakojums, čipsu paciņu atverot no sāniem un tādējādi produktam piekļūstot ievērojami ērtāk.

Jaunie "EGO" čipsi ar pircēju iecienīto krējuma un zaļo lociņu garšu papildina jau esošo „EGO” čipsu sortimentu - „EGO” čipsi ar siera - krējuma garšu un „EGO” čipsi ar svaigu lociņu garšu. 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: