Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Audi A2 koncepts Frankfurtē
Publicēts 5. septembrī, 2011.
Frankfurtes auto šovā Audi prezentēs mazās klases A2 Concept, kas iemiesojot jaunu telpas koncepciju un videi draudzīgas piedziņas tehnoloģijas.

 

Ar videi draudzīgajām tehnoloģijām jāsaprot elektromotors, par kura tehniskajiem dotumiem un to barojošo bateriju resursu un spēju nodrošināt pietiekamu pārvietošanās brīvību informācijas pagaidām nav. Ir tikai apgalvojums, ka elektromotors nodrošina dinamisku gaitu, bet baterijas - lielu nobraucamo attālumu.

Iespējams, elektromotoram liela uzmanība pirmajā preses relīzē par A2 Concept nav pievērsta apzināti, lai interesentus piesaistītu interesantākām lietām nekā sekundes un kilometri.

Audi A2 Concept priekšā aizvien ir LED lampiņas, taču tās ir attīstītas tālāk un Audi apgalvo, ka LED lampiņu un mikroreflektoru paketes nodrošina augstas izšķirtspējas tālās gaismas staru, kas neapžilbina pretī braucošos. Arī pārējos priekšējo lukturu elementus - tuvo gaismu moduļus un dienas gaitas lampas - veido LED lampiņas.

Aizmugurējie lukturi, tāpat kā priekšējie, sastāv no LED lampiņām, turklāt to spīdēšanas intensitāte mainās atkarībā no laika apstākļiem un redzamības, savukārt aizmugurējais miglas lukturis jau veidot no lāzerdiodēm, kas uz ceļa projicē sarkanu trīsstūri kā brīdinājuma signālu sekojošajiem braucējiem.

Automašīnas sānos zem logu līnijas atrodas dinamisko gaismu josla, kas izgaismo auto sānus, kad tam pietuvojas saimnieks, mirgo, kad ieslēgti virzienrādītāji, un virzienā no aizmugures uz priekšu kļūst sarkans, kad auto tiek bremzēts.

Audi A2 Concept nav liels auto - tas garumā sasniedz tikai 3,80 metrus, platumā - 1,69 metrus un augstumā - 1,49 metrus. Taču tā salonā esot ērtas sēdvietas uz atsevišķiem sēdekļiem četriem cilvēkiem, kā arī ir pienācīga izmēra bagāžnieks un iespēja starp aizmugurējiem sēdekļiem ieslidināt velosipēdu. Pirms tam gan nepieciešams noņemt priekšējo riteni.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: