Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Britu padome piedāvā bez maksas apgūt angļu valodu internetā
Publicēts 19. februārī, 2010.
Britu padome piedāvā bez maksas apgūt angļu valodu LearnEnglish mājas lapā http://www.britishcouncil.org/learnenglish, kur ikviens interesents var uzlabot un praktizēt savas angļu valodas zināšanas.

Arvien vairāk cilvēki saprot, cik svarīgi ir zināt svešvalodas. Mūsdienu ekonomiski sociālajos apstākļos, būtiski ir paaugstināt savu kvalifikāciju, apzināt iespējas, kuras var sniegt valodas prasme, īpaši tas attiecas uz angļu valodas zināšanām. Taču tās apguve kursos vai individuāli pie pasniedzēja prasa laiku un naudu, kas šobrīd lielai daļai Latvijas iedzīvotāju ir īpaši jūtīgs jautājums. Tādēļ Britu padome piedāvā bez maksas apgūt angļu valodu LearnEnglish mājas lapā http://www.britishcouncil.org/learnenglish, kur ikviens interesents var uzlabot un praktizēt savas angļu valodas zināšanas.

Iespēja apgūt angļu valodu internetā ir pieejamāka plašam cilvēku lokam un prasa mazāk laika un ieguldījumu. Tieši tāpēc Britu padomes izstrādātais valodas apguves projekts ir veidots tā, lai ikviens varētu atrast sev piemērotu un interesantu veidu, kā mācīties šo 'pasaules valodu'. Savukārt, lai katrai interesentu grupai padarītu mācīšanos aizraujošu un veiksmīgu, Britu padome ir izveidojusi atsevišķas interneta lapas bērniem, jauniešiem, pieaugušajiem, kā arī atsevišķu portālu futbola cienītājiem. Bērniem paredzētajā portālā mācīties var spēlējoties - apgūt angļu valodas vārdus, dziesmiņas un dzejoļus. Spēles elementi atvieglo bērnam apguvi un padara to jautru un interesantu.

Īpaši interesantu mācību procesu var padarīt lejupielādējot audio failus un programmu sērijas, kā arī pierakstīties uz to abonēšanu. Tādā veidā angļu valodu var apgūt arī braucot sabiedriskajā transportā vai ejot uz darbu.

Angļu valodas materiālus var atrast ne tikai tie, kas vēlas šo valodu apgūt pašmācības ceļā, bet arī skolotāji, kuri grib uzlabot savas profesionālās iemaņas un pasniegt valodu citiem. TeachingEnglish portālā (http://www.teachingenglish.org.uk/) ir pieejami sertificēti mācību materiāli, stundu plāni, padomi kā motivēt skolēnus mācīties, kā padarīt stundu aizraujošāku. Portāls piedāvā arī iespēju piedalīties forumos, interaktīvi komunicēt un dalīties pieredzē ar citu valstu pasniedzējiem.


Apgūsti angļu valodu: http://www.britishcouncil.org/learnenglish

Angļu valodas apmācības resurss dažādu profesiju pārstāvjiem: http://www.britishcouncil.org/professionals.htm

Angļu valoda bērniem: http://learnenglishkids.britishcouncil.org/

Angļu valodas materiāli un apmācību programmas skolotājiem: http://www.teachingenglish.org.uk/

Komentāri (1)
oskars: asd
19/11/2010 19:56
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: