Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Citroen DS3 kārto modes un stila testu
Publicēts 11. maijā, 2010.
Citroen DS3 ne tikai labi izskatās, bet arī labi brauc. Savā ziņā tas ir pārsteigums, lai gan brīnīties nav īsti pamata, īpaši, ja auto uzstādīts 155 zirgspēku turbo motors. Un auto arī labi izskatās, jo galvenā sāncenša Mini saimnieku interesi tas jau ir spējis piesaistīt. Līdz ar to var uzskatīt, ka stila eksāmens ir nokārtots, bet labāk jau pajautāt stila un modes ekspertei.

Nav svarīgi, kas ir dāmas somiņā, galvenais, lai tā piestāv kurpēm. Automobili – aksesuāru izlēmām parādīt žurnāla Joy galvenajai redaktorei Dacei Vaivarai, kurai mode un stils ir darbs. Tā kā laika apstākļi tobrīd nelutināja, ļāvām Dacei tūlīt sēsties pie stūres.

Dace Vaivara, žurnāla Joy galvenā redaktore: "Es tomēr esmu modi studējusi un man ir tāda saskaņošanas mānija. Ja, piemēram, man īsti nepatīk auto krāsa, bet man ir, teiksim, zeltīta somiņa, es pieskaņoju zeltītus diskus. Tas ir humors, bet sievietei detaļas un krāsas ir svarīgas."

Tādā gadījumā Dacei šis auto ļoti patiks. Pat aplītis uz atslēgas atgādina, kādā krāsā ir jumts. Arī stūresrats, uz kura, kā jau zināt, nav Citroen logo, bet gan stilizēts DS, mūsu ekspertei šķita interesants. 

Dace Vaivara: "Stūre man ļoti patika. Man vispār patīk futūristiskais dizains, kurā sudrabs ir kopā ar pelēko un melno."

Ir nepieklājīgi prasīt, lai skaistas lietas būtu arī praktiskas un ērtas. Tomēr, pieskaņojot auto rokassomiņas krāsai, nedrīkstam aizmirst, kas tas tomēr ir arī transporta līdzeklis.

Dace Vaivara: "Mani tikai samulsināja, ka auto ir maziņš un arī jumts ir citā krāsā nekā Mini Cooper. Bet, godīgi sakot, kad izbrauc, neliekas ne tik maziņš, ne tik švaks."

Iedevām Dacei arī DS3 bukletu, kurā var izvēlēties sev tīkamāko auto krāsu. Te gan atbilde bija 100% sievišķīga: "Nu es droši vien gribētu tādu, kā šeit nav."

Praktiskajam latvietim droši vien liksies nevajadzīgi izvēlēties starp astoņiem dažādiem spoguļiem un rūtainu jumtu, taču jāatzīmē, ka Citroen DS3 nav auto praktiskajam latvietim.

Dace Vaivara: "Kādam liksies smieklīgi, bet man liekas forši, ka apģērbu un stilu tu saskaņo ar mašīnu. Mašīna ir tāds pats akesuārs un tev gribas to pieskaņot, lai tā būtu tieši Tava mašīna. Pilnīgi godīgi, es varētu piešķirt viņam 4,9 balles no piecām."

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: