Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Gaidām jaunus Land Rover un Jaguar
Publicēts 20. jūlijā, 2010.
Jaunā Land Rover un Jaguar īpašnieka, indiešu koncerna izpilddirektors Karls Peters Forsters vācu izdevumam Automobilwoche sacījis, ka abu britu marku piedāvājumā tuvākajos gados parādīsies jaunas esošo modeļu modifikācijas, kā arī virkne pilnīgi jaunu modeļu.

Forsters norāda, ka, veicot abu marku modeļu klāsta inventarizāciju, kompānijas vadība secinājusi, ka ir nepieciešams aizpildīt esošos robus un paplašināt piedāvājumu.  Kā norāda Land Rover un Jaguar vadītājs Ralfs Spets, sākotnēji noskaidrots, kā zīmoli izskatīsies nākotnē, kādas būs to pozīcijas tirgū, un tad attiecīgi pieņemts lēmumus, kādas esošo modeļu variācijas virzīt uz ražošanu, kādus jaunus modeļus izstrādāt un cik ieguldīt jaunu dzinēju izstrādē. Konkrētus modeļu klāsta dažādošanas plānus abi vadītāji gan neatklāj, tomēr min, ka piedāvājums gandrīz dubultosies.

 

TVNET jau ziņoja par vismazāko un visefektīvāko Range Rover modeli, kāds jebkad redzējis dienas gaismu. Tas ir kompaktais krosovers Evoque, kurš lielo pirmizrādi piedzīvos oktobra sākumā Parīzes auto šovā. Tomēr tas nebūs vienīgais jaunums Land Rover klāstā. Uzņēmuma vadība ir nolēmusi, ka ir pienācis laiks izlaist novecojušā Defender pēcteci, kā arī jaunus Range Rover un Range Rover Sport, kuru konstrukcijā uzsvars tiks likts uz būtisku svara samazināšanu.

Arī attiecībā uz Jaguar galvenās vadlīnijas ir skaidras  - modeļu klāstā pietrūkst mazu auto. "Mums ir jāatjauno X-Type, un mums ir arī nepieciešams mazs sporta auto, par kuru runājam jau diezgan ilgi," - tā Forsters. "Abiem auto ir jābūt vairākām variācijām," atzīmē Forsters, norādot, ka uz automobiļiem būs jāpagaida vismaz divus gadus.

Forsters arīdzan plāno paplašināt esošās modeļu līnijas - piemēram, Ķīnas tirgum tiks sagatavots XF ar pagarinātu riteņu bāzi, savukārt eiropieši pēc pāris gadiem varēs nopirkt XF universālu. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: