Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Interneta sensācija – misters Trololo
Publicēts 12. martā, 2010.
Savulaik populārā Krievijas estrādes dziedātāja Eduarda Hiļa (attēlā) 40 gadus veca dziesma dažu nedēļu laikā kļuvusi par īstu interneta sensāciju. Pašu dziedātāju tagad dēvē par "misteru Trololo", bet klipu ar viņa izpildīto dziesmu bez vārdiem Я очень рад, ведь я наконец возвращаюсь домой interneta vietnē YouTube noskatījusies jau gandrīz divi miljoni cilvēku.

Vecajai dziesmai un tās izpildītājam jau uzradušies neskaitāmi atdarinātāji, un, spriežot pēc meklētākajiem atslēgas vārdiem, ASV šobrīd viņš ir populārāks par prezidentu Obamu. Savukārt Facebook fani izveidojuši domubiedru grupu, kurā iestājušies jau 14 000 cilvēku, kas gatavojas māksliniekam rakstīt vēstuli ar lūgumu, lai viņš dodas pasaules koncertturnejā.

Interneta lietotāji Hiļu dziesmas dēļ nodēvējuši par "misteru Trololo". Lielbritānijas interneta veikalos šobrīd pieprasītākās preces ir krekliņi, krūzītes un nozīmītes ar dziedātāja attēlu, bet Krievijas blogeri rosina dziedātāju sūtīt uz Eirovīziju.

Austriešu aktieris Kristofs Valcs, kurš pirms dažām dienām par darbu Kventina Tarantino filmā Inglourious Basterds saņēma "Oskaru", izveidojis pats savu parodiju par šo dziesmu un tāpat kā tūkstošiem citu fanu publiski atzinies mīlestībā krievu dziedātājam.

Kā ziņo mediji, šobrīd 75 gadus veco Krievijas tautas mākslinieku tāda slava esot "vienkārši satriekusi".

"Mani iepriecināja mans mazdēls Eduards. Viņš pienāca un teica: "Vectētiņ, internetā ir kaut kādi miljoni. Atceries, tu dziedāji dziesmu bez vārdiem? Tad, lūk, tā dziesma tagad ir ļoti populāra. Eduards man pastāstīja, ka dziesma lielākoties ir populāra Amerikā. Bet viņš tā smieklīgi izteicās - viņš teica, ka Amerikā man esot īpaši daudz "klientu"," savu negaidīto slavas gājienu komentējis pats "misters Trololo".


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: