Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Kur izvietos Rīgai paredzētos fotoradarus
Publicēts 29. jūnijā, 2010.
Jauniegādātos fotoradarus Rīgā paredzēts izvietot galvenokārt uz tiltiem un lielākajām ielām, - liecina laikraksta "Vesti Segodnja" rīcībā esošā informācija.

Fotoradarus plānots izvietot uz Salu tilta Zaķusalā un Lucavsalā, Vanšu tilta - izvietojot radarus uz tilta vantīm, Dienvidu tilta, Zemitānu tilta, Vairoga ielas tilta, Deglava tilta, Kalnciema tilta - pie Alises ielas.

Pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas, radarus paredzēts izvietot arī Jūrmalas gatvē - Kurzemes prospekta un Anniņmuižas bulvāra rajonā, G.Astras ielā - posmā starp Mēbeļu namu un izklaižu centru "Go Planet", Brīvības ielā pie Šmerļa ielas, Krasta ielas posmā no Turgeņeva ielas līdz "Viadas" degvielas uzpildes stacijai Ogres ielā, Maskavas ielā Dārziņu rajonā, kā arī Viestura prospektā no Meža ielas līdz Ostas ielai un Biķernieku ielas mežā.

 

Jau ziņots, ka Iekšlietu ministrijas (IeM) izsludinātajā konkursā par 160 jaunu stacionāro fotoradaru piegādi dalību turpina astoņi pretendenti.

Sākotnēji konkursam bija pieteikušies desmit pretendenti - sakaru operators SIA "Lattelecom", radioiekārtu sistēmu izplatītājs SIA "Selkoms", ceļazīmju ražotājs SIA "Signum", AS "Vitronic Baltica" kopā ar vācu kompāniju "Vitronic Dr.-Ing.Stein" un SIA "Komerccentrs DATI grupa", uzņēmumu apvienība "Vitronic Baltica" un "Vitronic Dr.-Ing.Stein" ar SIA "Citrus Solutions", SIA "Armgate" kopā ar SIA "BMS Tehnoloģija", AS "Inkomerc Holding" kopā ar SIA "Nameks", kā arī SIA "Belss", pilnsabiedrība "Fima Group" un igauņu kompānija "Alarmtec Aktsiaselts".

Savukārt konkursa otrajai kārtai divu pretendentu dalība vairs netika apstiprināta, jo tiem bija problēmas ar industriālās drošības sertifikātiem. Dalību konkursā vairs neturpina kompānijas "Selkoms" un "Signum".

Prognozējams, ka konkursa uzvarētājs varētu tikt noskaidrots līdz 5.jūlijam.

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) cer, ka jaunie radari uz Latvijas ceļiem varētu tikt uzstādīti jau rudenī. Tādējādi uzlabosies ne tikai drošība uz ceļiem, bet arī mazināsies korupcijas riski Ceļu policijā, prognozē ministre. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: