Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Mikroviļņu krāsnī gatavots ēdiens ir kaitīgs veselībai
Publicēts 7. janvārī, 2010.
Tā šodien Onkuļa blogā apgalvo kāds eksperts un sniedz savus pierādījumus.

Citēju 11.klases māc.grām. fizikā: molekulu rotācijas kustība siltuma palielināšanos NERADA. Tāpēc jau arī MW krāsni atklāja tik vēlu, ka valdīja šis kļūdainais pieņēmums. Faktiski ēdiena molekulas ir makromolekuas, tātad ģeometriski mazliet līdzinās garam priedes skujas gabalam, kur skujas tēlo sānsaites. Tagad iztēlojies, kas notiek SAF laukā ar šādu `skuju`, kur vienīgais efekts ko El-Mag starojums dara, ir liek rotēt šurputurpu, šurputurpu ar frekvenci 2 800 000 000 reizes sekundē. KAS notiek ar šādas skujiņas skujām? Locās, vai ne. Bet paātrinājumu tak izrēķināt mācēsi, molekulas izmēri ir zināmi. Sanāks baiss. Tātad E-M lauks tiecas PĀRRAUT molekulārās saites produkta makromolekulās. Tās plīst vājākajā vietā, sānsaites atzarošanās vietā, kas turklāt arī visniknāk tiek locīta. Kā sauc molekulu, kam noplēsta sānsaite? Pareizi, par brīvo radikāli. Ko brīvais radikālis organismā dara? Pareizi, mēģina ar savu pliko galu `piekosties` da jebkam, kas vien to ņem pretī, piemēram kuņģa sieniņai, zarniņai, akniņai. Kā sauc šādu cilvēka dzīvo šūnu, kam piešuvusies klāt svešas molekulas fragments. Nu bet protams, tā ir mutējusi šūna, mutācija. Nu un kā sauc stāvokli, kad mutācijas ir tik daudz, ka organisma Tau šūnas vairs netiek galā ar to iznīcināšanu? Man žēl Tevi apbēdināt, šo stāvokli sauc par vēzi. Savā laikā Greenpeace eksperti tika rēķinājuši slodzi uz aknām brīvā radikāļa rekombinācijas laikā – sanāca apmēram 200 reizes lielāka nekā organisma spēja pretoties vēzim. Divas reizes vēsturē ir veikti masīvi testi MW krāsns testēšanai pārtikas drošības jomā – nacistiskajā Vācijā un 50~o gadu krievijā. Abi testi liecināja, ka NEKĀDĀ gadījumā krāsniņas nevajadzētu lietot cilvēka pārtikas sagatavosanai, ja vien pārtika vairākas diennaktis pēc apstrādes netiek glabāta, kamēr ķīmiskās reakcijas ir beigušās. Amerikāņi NAV!!!! veikuši šos standarttestus, taču tas nav tos atturējis no patiešām ērto ierīču masveida ražošanas. Uzcep MW krāsnī olu. Un pagaršo. Tikai neapvemies. UN SĀC DOMĀT. Kāpēc gan tā garša ir TĀDA. Jo ir mainījies olas Ķīmiskais sastāvs….

Mikroviļņu krāsnī sagatavota ola:

Links uz oriģinālresursu: http://www.onkulis.com/2010/01/06/miti-par-mikrovilnu-krasni-gatavoto-edienu-kaitigumu/#comment-44477 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: