Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
"Nekaitīgo" zālīšu bodei "Grams" draud nepatikšanas no VID
Publicēts 21. oktobrī, 2009.
Šobrīd aktuāls bizness, kuru krīze neskar ne mirkli ir "smaržīgo vīraku" un miasījumu tirdzniecība gandrīz visās lielākās pilsētās Latvijā.

"Nekaitīgo" zālīšu bode "Grams" savu darbību sāka tieši Liepājā atverot nelielo veikaliņu, kā arī izveidojot mājas lapu www.grams.lv, kur iespējams pasūtīt dažādus maisījumu un aksesuārus, tas ir zālītes pīpes un tml., un piegāde ir līdz pat mājas durvīm bezmaksas. Šobrīd jau bodītes ir Rīgā, ka arī iekarojušas latgales pusi - Daugavpilī.  

Jaunieši  iegādājas šos vīrakus un maisījumus nevis lai radītu "patīkamu gaisotni", bet agn smēķētu, tādējādi apreibinoties un izbaudītu interesantas un nebijušas sajūtas, ko var izlasīt grams.lv mājas lapā lietotāju komentāros, vērtējot dažādo maisījumu iedarbību.

Latvijā nav aizliegta „nekaitīgo” vīraku un maisījumu tirdzniecība, tāpēc  ne policijai, ne pašvaldībai nav tiesību šīs bodītes aizklapēt. Taču Liepājas policijas darbinieki izdomājuši pielietot citus viltīgus paņēmienus kā sodīt šīs bodītes īpašnieku, darbinieku un apmeklētājus.

Liepājas policisti, kontrolējot veikaliņu „Grams”, izmantojuši viltību un sastādījuši protokolus nevis par bīstamu vielu tirdzniecību, bet gan par huligānismu un noteikumu neievērošanu.Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde informē, ka, veicot veikala „Grams” pārbaudi, kontrolējošo iestāžu darbiniekiem sākušas traucēt divas personas. Viens no traucētājiem bijis 1989. gadā dzimušais pārdevējs, otrs – kāds trīs gadus vecāks veikala apmeklētājs. Viņš arī mēģinājis kārtības sargiem fiziski pretoties. Rezultātā "Grama" pārdevējam un klientam sastādīti protokoli par huligānismu.Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vairākām precēm trūkst izcelsmi apliecinošu dokumentu. Arī par šo pārkāpumu „Gramam” draud nepatikšanas no Valsts ieņēmumu dienesta puses.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: