Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Pēc hokeja izlases spēles vārds "Latvia" iekļūst "Twitter" visvairāk lietoto vidū
Publicēts 24. februārī, 2010.
Pēc Latvijas hokeja izlases spēles, kurā mūsu olimpieši tikai pagarinājumā piekāpās čehiem, Latvia bija populārākais sarunu temats sociālajā vietnē Twitter visā pasaulē.

"Latvia" vispasaules tā brīža visaktīvāk lietoto vārdu topā atradās pat piektajā pozīcijā, bet pēc tam ilgāku laiku ieņēma sesto vietu, lietotājiem minūtes laikā veicot aptuveni un pat vairāk 20 ierakstus ar šo vārdu.

Kaut arī mūsu valsts hokeja izlase piedzīvoja zaudējumu, trešajā periodā izlīdzinot rezultātu, latvieši izpelnījušies Kanādas un citu valstu hokeja fanu atzinību. Rezultātā aptuveni stundas ceturksni Latvia bija visvairāk apspriestais sarunu temats, saskaņā ar Twitter trending topics datiem.

Čehijas Republika varbūt arī uzvarēja spēli, bet hokeja fanu sirdis Vankūverā un citvietpasaulē iekaroja Latvija, Twitter raksta kāds Roberts Reids juniors.

Vēl kāds ārvalstu hokeja fans, būdams šokēts, ka sociālajā vietnē ir daudz cilvēku, kas nezina, ka Latvija ir valsts Eiropā, savā Twitter portālā ievietojis linku uz Vikipēdijas skaidrojumu par mūsu valsti.

Iepriekš arī Pasaules investīciju aģentūru asociācijas prezidents Alesandro Tekseira atzinis, ka Latvijas problēma investoru piesaistē ir pārāk mazā valsts atpazīstamība. Lieta, pie kuras būtu jāpiestrādā – uz āru ir jādod vairāk informācijas par savu valsti, tā viņš.

Ir ļoti svarīgi, lai Latvijas vārds izskanētu pasaulē, lai jūs parādītu savas stiprās puses, lai paskaidrotu investoram, kāpēc uzņēmējam būtu jādodas uz Latviju tur investēt savus līdzekļus.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: