Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Top Gear iegūst jaunu The Stig
Publicēts 2. septembrī, 2010.
Kad britu dzeltenā prese aprēķināja un pasludināja, ka noslēpumainais TV raidījuma Top Gear izmēģinājumu braucējs ir Bens Kolinss, viņš no darba ticis atlaists un viņa vietā pieņemts jauns Stig.

Ar šādu secinājumu nu uzstājas britu izdevums The Daily Mirror, kura reportieri Stigu un Kolinsu vienlaikus izsekojuši divās dažādās vietās - baltajā kombinezonā tērptais autobraukšanas virtuozs The Stig redzēts Top Gear Live šovā Nirburgringā (Vācijā), savukārt Kolinss redzēts pastaigājamies ar bērniem netālu no savām mājām Lielbritānijā.

 

Stiga personību atklāja publikācijas par norēķiniem raidsabiedrības BBC un Kolinsa uzņēmuma Collins Autosport starpā. Patiesībā Kolinsa vārdu līdzās The Stig jau pirms vairākiem gadiem varēja ieraudzīt ikviens, kam ir internets un minimālas iemaņas Google lietošanā, tikai BBC abu personāžu saistību allaž ir noliedzis. Sadarbība ar Collins Autosport gan nekad nav bijusi noslēpums, un raidsabiedrība atzīst, ka ir izmantojusi Kolinsa un viņa autobraucēju komandas pakalpojumus atsevišķu raidījumu filmēšanā.

Jaunais The Stig ir jau otrs noslēpumainais braucējs pēc oriģinālā melnā The Stig bojāejas, kad tas pēc neveiksmīga mēģinājuma sasniegt 100 jūdzes stundā uz lidmašīnu bāzes kuģa klāja iegāzās jūrā un noslīka.

 

Nav šaubu, ka jau tuvākajā laikā sāksies spekulācijas, kas ir cilvēks, kurš slēpjas aiz baltās aizsargķiveres, un kā viens no minējumiem noteikti izskanēs Mihaēla Šūmahera vārds, jo, kā zināms, septiņkārtējais čempions jau ir paguvis iejusties Stiga ādā, turklāt pašreizējā nodarbošanās, proti, atgriešanās Formula 1 sacensībās apspriešanas vērtus rezultātus nav devusi. Bet, ja arī ir, tad tie drīzāk noder čempiona zākāšanai, nevis celšanai agrākajos augstumos. 


Komentāri (1)
Mārtiņš: Mihaēla Šūmahera laiks ir beidzies. Saprotu ka džekam tas ir asinīs, bet vajag saprast ka viss viņa slavas laiki ir beigušies! Stiga ādā viņš noteiktu derētu..
02/09/2010 23:02
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: