Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Trāpijās viltus auto uzpircēji - uzmetēji
Publicēts 5. janvārī, 2010.
Lūk pieredzē dalās kāds auto tirgotājs no Rīgas.

Tikos nesen ar tādiem.Secinājums - uzraavos uz vecaam kriminalajam autoritaateem kas iznakushas no cietuma tagad dara to pašu ko 90-tajos klasiskie razvodi uz naudu...
Es zip.lv un ss.lv Tirgoju samērā dārgu auto
Vienu riitu man zvana onkulis pēc reklāmas , ka grib pirkt auto saku lai brauc skataas nee vinjam pasham shobriid neesot auto + darbaa dikti aiznjemts objekti stradajot celtniecibaa - Lai es uz centru braucot atraadiit... laiks man bija tika norunāta tikshanas "Bērnu pasaules rajonā" stavlaukumaa Barona ielaa pie nojauktaas sporta pils.
Norunātaja laikaa pircējs neparādās Peec 40 min sazvanishanas kaveshanas tomēr parādās (latvieshu viirs ap gadiem 53-58 sirmas usas bruunaa meteli brunu portfeli rokaa)tika veika pavirša apskate jo man lidz bija draugs( acimredzot gar sturi tika gluneets vai es viens vai ar kaadu un ar bandu vaikta apsprieshana un izlemts tomeer "aptaustit augsni metienam" tapeec bija taa kaveshanas 40 min).Apmetam likukumu vienam kvartalam shis izkaapa un aizgaaja.
Savā mūžā esmu pārdevis vairākus auto shis neizskatijās pēc pircēja.Tik minēja ka meita ar gribot redzeet, bet shodien netiekot apskatit jo banka stradaajot.
Pēc 4 dienām 2 zvans kur es pazudis kapeec nezvanot ka nu tieham grib nopietni skatities dzit uz servisu utt...
Šoreiz aizbraucu viens.Atkal norunataja laikaa uzreiz nebija zvanu shis bushot peec 10 min (paskatijas gar sturi ka es viens)
Tik iepitaa itkaa meita(sabiedrotā - kura bija kvartālu tālāk jasavaac nobraucaam kopaa paris kvartaalu vinja izkapa sakot ka nav laika un vinjai viss skaidrs)Tālāk sekoja auto apskate-tur pat kur sakumaa tikāmies Terbates ielas malaa paradijaas servisa darbinieks zila kombinzona.
Isi pirms tam vedot to meitu no mashinas tika zvaniits servisa meistaram Bija domats ka skatisies choms bet tas netika atsutija savu darbinieku (cik saprotu lai tipa vinji nebutu personiigi paziistami)Apskatijas izbraucam kopaa auto slaveja dikti labs.
Talak sezjot mashinaa 3-ata tika runats pa dazjadam lietam
Intresanti tas ka tas servisa darbinieks man piedavaja darbu 3000 eur menesii nekas daudz nav jadara tik tipa kancelejas preces 2x menesii no Vacijas Polijas ar businju jaatved - savukart "pircejs" uzreiz to shepti gribeja savam darbiniekam piedavaat jo tam mugura sapot :)
Es ipashu intresi neizradiju.(tadaa veidaa tika chekots mans finansu stavoklis)
Talaak neviljus no pirceja puses tika piemineets ka gjimenee shad tad tiek speleta intresanta kaarshu speele tad servisa darbinieks prasija lai paraada kaa spelee jo darbaa esot apnicis ar kolegjiem spelet vienu un to pashu...
"Raadita" tika uz atklashanaas ar naudas likshanu tipa spele kura tomer speleta pa iistam ieprieksh izdalot man ljoti labas kaartis.Sakuma tika teikts ka tikai paradiis un ja man svakas kartis lai es nespelejot.(Pameginat nespelet redzot ka tiek iedotas ljoti labas kaartis :)
Tika likti dazji lati ar samerigi pieaugoshaam likmeem.
Finalaa es protams vineeju kadus 30- 40 Ls naudu es varot njemt jo mees tak zolidi viiri nevis meitenes kaut kadas panemu ar(nodomaju re ku labi nebus pa tuksho degvielai mazgatuvei tereets).Mazliet veel parunajam par auto teica ka tomer isti neticot nobraukumam vajadzeshot servisa skatities...
Servisnieks takaa jau kapa laukaa ieminejas vai taa palikshot ka zaudejis naudu un viss.
Pircejs teica ka paradishot veel vienu intresantu panemienu kaa blefot.
Teicu ka shoreiz tieshama nespeleshu ,bet tika iedalitas kaartis ar piebildi ja dikti vajas lai nespelejot ja videjas lai padomajot - paskatijos pashas stiprakas kadas vien var buut nodomaju ka var veel uzcelt kadu Ls taja pasha laika skepse pa ro ka tas ir inscineets kadam no vinjiem arii shoreiz var buut labas kartis.Jautaju kas bus ja ja vienadi stipras tad uzvarot tas kursh dalija ha ha ha a dalija ta shoreiz servisnieks kas sezj aiz muguras pakaleja benkii.Vinam vareja buut 2 karshu komplekti vienvardsakot neparedzama situacija.Spele tomeer iesakaas naudas tika liktas ar lielam likmeem servisniekam pamaniju ka makaa vairaakas 500ls banknotes
vienu vinjh uzlika likmees.teicu ka ikdienaa nenesaju tadas naudas lidz un jautaju vai vinjam ar pratu viss kartibaa.Teica ka pietiekami pelna varot atlauties .Peec ta 500Ls man bija jaliek Tad es teicu stop ka japartrauc taa speleshana un naudas jaatgriezj sakkotneja stavoklī.Atdevu arii sakotneji vineeto naudu.Joka peec veel atveraamies tik servisnieks neradija visas savas kaartis prasiju lai parada bet shis fiksi iejauca kavaa.
Domaju vinji acimredzot ieraxtija sarunu jo ja es butu palicis paradaa naudu vinji atnjemtu auto uzraxtitu raspisku ka es paraadaa tik un tik apmainja pret auto.Ja grieztos policijaa pats vainigs neviens nespieda pats piektritu...

Viss beidzas laimigi pagaja dazjas nedeljas ieliku jaunu sludinajumu ar cita rakursa bildi uz citu mob tel un man tagad ir 2 neatbildeti zvani no taa pasha tel numura... 29845317
Domaju katru nedelju tiek kads shitaa meginats "uzmest"
Ticamak ka skatits tiek caur zip draugos

bmwpower


Komentāri (6)
BeeGaa: Zinu par tadiem, vecas metodes ...
05/01/2010 01:55
Zandis: Tas tak ir tas pats vecais razvods, kura rezultātā mazākais ko Tu zaudētu būtu mašīna Parasti beidzās ar mežu un parādzīmi par visu kas Tev ir un protams ar ātri skaitošu skaitītāju !
05/01/2010 09:26
eerglis: nu moins :D
05/01/2010 12:46
Reinis: Kur prāts- sākt spēlēt kārtis ar kaut kādu auto pircēju.
06/01/2010 08:58
edd: Vo, vo - tiešām, kur prāts? Cik stulbam jābūt, lai uzreiz nesaostu, ka kautkas nav kārtībā! Tu kad ej uz veikalu televizoru pirkt, arī piedāvā pārdevējam kārtis uzspēlēt? + vēl ja jūt, ka parādās runas par spēlēšanu uz naudu, tādus razvodčikus uzreiz pasūtītu pāris mājas tālāk!
06/01/2010 12:19
Usins: Ir ir vecais labais razvods kura rezultātā mazākais ko Tu zaudētu būtu mašīna Parasti beidzās ar mežu un parādzīmi par visu kas Tev ir un protams ar ātri skaitošu skaitītāju !
07/01/2010 13:44
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: