Profesija: tehniķis

Interesē viss par un ap auto

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Vai Rolls-Royce pircēji vēlas būt "zaļi"?
Publicēts 19. augustā, 2010.
Šis patlaban ir jautājums numur 1, uz kuru atbildi cenšas rast BMW paspārnē dzīvojošā tradīcijām bagātā britu uzņēmuma vadība.

Automobiļu uzņēmumam, kura automašīnas nav īsākas par pieciem metriem un kas izmanto tikai 6,6 litru turbo vai arī 6,75 litru atmosfēriskos motorus, nav gājusi secen apgriezienus uzņēmusī zaļā domāšana un auto hibridizācija.Būdams klasisku vērtību cienītājs, uzņēmums ne visai vēlas eksperimentēt ar jaunajām tehnoloģijām vides saudzēšanas jomā, jo baidās no tradicionālo vērtību cienītāju - turīgo klientu aizbiedēšanas. Tai pašā laikā Rolls-Royce apzinās, ka uz planētas būs visai daudz tādu naudasmaisu, kas būtu gatavi iegādāties limuzīnu ar modernu dīzeļdzinēju vai hibrīdsistēmu, lai tikai varētu savās aprindās lielīties, ka ir zaļi domājoši vides draugi.Lai rūpīgi izsvērtu visus par un pret attiecībā uz jaunu piedziņas tehnoloģiju ieviešanu, Rolls-Royce nāksies ieguldīt pamatīgu darbu un tad attiecīgi izlemt, vai ķerties pie BMW resursiem un savam Phantom vai Ghost uzstādīt hibrīddzinēju vai ne, norāda Automotive News Europe.

 

Rolls-Royce izpilddirektors Torsten Müller-Ötvös. Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce izpilddirektors Torstens, kura uzvārds oriģinālajā rakstībā ir Müller-Ötvös un latviskošanai īsti nepakļaujas, norāda, ka "mums ir jāizprot, cik zaļi ir mūsu klienti".

 

"Patiesībā tālākā attīstība ir atkarīga no pircējiem un viņu vēlmēm. Ar attiecīgajiem secinājumiem un paziņojumiem klajā nāksim visai drīz," norāda kompānijas vadītājs un atzīmē, ka starp iespējamajām dzinēju opcijām iekļauts gan dīzeļdzinējs, gan hibrīdsistēma un pat elektropiedziņa. Tiesa, par to, vai Rolls-Royce pircējs varētu vēlēties auto ar nosaukumu, piemēram, Phantom D, izpilddirektors ir visai skeptisks. 

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: